Trip naar Swansea
Veel gestelde vragen

Verkoopt u via deze website ook losse kaartjes voor de wedstrijd van Swansea City?

De kaartverkoop voor Nederlanders is altijd in combinatie met een arrangement. U kunt kiezen voor een verblijf in The Dragon Hotel, Morgans of een exclusief VIP Arrangement.

Kan ik ook met eigen vervoer naar Swansea?

Qua reizen maakt u zelf uw keuzes. In het VIP Arrangement is de vlucht inbegrepen.

Kan ik al een vliegticket boeken?

Sky Sports is een belangrijke partij in het Britse voetbal en kan wedstrijden verplaatsen. Soms leidt dit tot uitstel van een dag of een paar uur. Om die reden adviseren wij u om niet te snel te boeken. In de regel wijzigt Sky vanaf vier weken van tevoren niets meer in het programma.

Wie verzorgt de rondleiding in het stadion?

In de regel verblijft John van Zweden in het weekend van thuiswedstrijden in Swansea. Hij doet dan zelf de rondleiding. Soms heeft hij echter zakelijke verplichtingen of een bestuursvergadering en is hij niet in de gelegenheid. Dan zorgt John van Zweden voor vervanging, zodat u als bezoeker toch een unieke rondgang door Liberty’s kunt maken.

Verkopen jullie ook kaartjes voor uit-wedstrijden?

In de meeste gevallen kunnen we kaartjes voor uitwedstrijden meenemen. Uiteraard zit je dan in het Swansea vak! Als je een mail stuurt waarin je duidelijk de benodigde gegevens vermeld dan zetten wij je op een lijst. Als de kaarten in de verkoop gaan dan nemen wij ze voor je mee. De benodigde gegevens zijn: naam met telefoon nummer, het aantal kaarten en de tegenstander.